Tagliatelle „cărnoase” cu dovlecel și dovleac galben pentru vară

Îți plac serile acelea de vară când te întorci acasă și să faci cina este o briză? Permiteți-ne să vă oferim o rețetă sățioasă, dar răcoritoare. Da, este posibil.

Să facem paste tagliatelle cu carne folosind VEGGOFIX MEATY Mince , dovleac galben și dovlecel.

Meaty Tagliatelle Pasta with Zucchini and Yellow Squash
Tagliatelle vegane cu dovlecel și dovleac galben

Tagliatelle vegane

rețeta pentru 6-8 porții

Ingrediente

   200 g VEGGOFIX MEATY amestec tocat, 250 ml apă, 3 linguri ulei de măsline

  500 g paste tagliatelle (uscate)

  jumătate de ceapă galbenă, jumătate de ardei gras roșu, 1 dovleac galben, 1 dovlecel

500 ml pasata de rosii, 1 lingurita oregano, salvie, maghiran, busuioc, sare si piper 

ceapă prăjită și busuioc sau brânză rasă (vegană).

Pregătire

  Începeți cu amestecarea a 200 g VeggoFix Meaty Mince cu 250 ml apă. Adaugă amestecul într-o tigaie fierbinte cu 3 linguri de ulei de măsline. Întindeți-l cât de plat puteți, astfel încât să obțineți o rumenire maximă. Se lasa sa se prajeasca pe o parte timp de 6-8 minute la temperatura medie-mare. Nu uitați să începeți să fierbeți apa pentru tagliatelle!

În timp ce VeggoFix Meaty Mince se rumenește și apa ajunge la fierbere, puteți începe să tăiați ceapa, ardeiul gras, dovlecelul și dovleceii galbeni. Nu este nevoie să tăiați aceste legume super fin. Tăiați dovleceii și dovleceii galbeni în două pe lungimea lor și apoi din nou, astfel încât să obțineți 4 părți lungi fiecare. Apoi tăiați felii din acestea pentru a economisi timp și efort.

Pe măsură ce răsturnați tocația, după aproximativ 6 până la 8 minute, puteți adăuga ceapa tocată. Continuați și puneți un capac pe tigaie pentru ca ceapa să se gătească mai repede. Nu vă faceți griji pentru piesele care se lipesc de tigaie. Aceste bucăți se vor desprinde fără efort după ce adăugați sosul.

Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a adăuga tagliatelle în apa clocotită, cu excepția cazului în care folosiți paste proaspete. Cele mai multe paste uscate durează 8 până la 10 minute pentru a se găti. Pastele proaspete necesită mult mai puțin timp. 

  După câteva minute, ceapa ar trebui să devină puțin translucidă. Acesta este momentul perfect pentru a adăuga ardeiul gras, dovlecelul, dovleceii, passata de roșii, sare, piper, oregano, salvie, maghiran și busuioc. Lasă toate acestea să se gătească timp de 6 minute. După aceea, tagliatellele trebuie făcute și puteți servi pastele acoperite cu brânză rasă (vegană) sau ceapă prăjită și câteva frunze de busuioc ca decor. 

 Încercați această rețetă minunată de paste tagliatelle cu carne și spuneți-ne cum a fost!

Urmărește rețeta video! 

Produs în această rețetă

alternativă vegană la carnea tocată

Ne-ar plăcea să aflăm părerea dvs. despre amestecul uscat VeggoFix Meaty Mince, așa că vă rugăm să lăsați o recenzie aici sau să comentați mai jos. Mulțumesc 

Iubim pastele și suntem destul de încrezători că și tu crezi că pastele sunt întotdeauna o idee bună ! Așa că ne-am gândit să vă listăm rețetele noastre pe bază de plante pentru mâncarea clasică italiană de confort.

 TOATE REȚETELE AICI

Dacă aveți întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să citiți secțiunea Întrebări frecvente
 

Ați încercat această rețetă de vară? Împărtășiți-vă experiența cu noi utilizând #veggofixmeaty sau @veggofix.

2 thoughts on “Tagliatelle „cărnoase” cu dovlecel și dovleac galben pentru vară”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top