Cu acestă rețetă delicioasă creată de Nifanti PlantBased vei învăța cum să faci burgeri vegetali acasă, fără bătaie de cap!
Când vine vorba de mese rapide și gustoase, burgerii vegani făcuți cu alternativa vegetală la carne tocată de vită VeggoFix Meaty Mince sunt alegerea perfectă, zicem noi. În plus, această rețetă vegană combină simplitatea și savoarea, oferind o experiență culinară satisfăcătoare fără a petrece prea mult timp în bucătărie. Ai nevoie doar de câteva legume proaspete și mixul VeggoFix Meaty Mince pentru a obține un burger rapid, crocant, cremos și plin de arome.
Mai multe rețete gustoase și nutritive gândite de Nifanti PlantBased găsești aici, iar dacă te tentează ideea de urma un curs online de gătit vegan te poți înscrie foarte ușor. Pe Elena de la Nifanti PlantBased o poți urmări pe Youtube, Facebook și Instagram.
Burger rapid și savuros
rețetă pentru 2 porții
Ingrediente
ingrediente pentru 2 burgeri
100 g alternativă la carnea tocată de vită VEGGOFIX MEATY Mince și 125 ml apă
2 chifle de burger
4 cartofi medii
1 linguriță ulei, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper
1/2 roșie mică, 1/2 ceapă roșie, 1 mână salată
ingrediente pentru pasta de avocado
2 avocado
1 linguriță zeamă de lămâie, sare, piper
ingrediente pentru sosul cu maioneză
150 g maioneză vegană
1 linguriță muștar dijon
3 lingurițe dulceață de ardei iute
1 castravete murat tocat mărunt
1 linguriță zeamă de lămâie, sare
Mod de preparare
Prepararea cartofilor:
Taie cartofi wedges. Dacă nu-i cureți de coajă, te rugăm să-i speli bine.
Pune cartofii într-un bol și adaugă 1 linguriță de ulei, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Amestecă bine pentru a acoperi cartofii uniform.
Pune cartofii în air fryer și gătește-i timp de 30 minute la 195 grade.
Pregătirea burgerilor:
Pentru doi burgeri amestecă 100 g de compoziție de burgeri VEGGOFIX MEATY Mince cu 125 ml apă într-un bol. Sau poți găti toată punga de 200 g cu 250 ml apă și ce rămâne depozitezi la frigider.
Lasă amestecul să se hidrateze timp de 6 minute (sau mai mult timp dacă apa este foarte rece). După ce compoziția s-a hidratat, formează burgerii.
Încălzește o tigaie cu 1 linguriță de ulei. Prăjește burgerii pe ambele părți până devin aurii și crocanți.
Pregătirea pastei de avocado:
Scoate miezul celor 2 avocado într-un bol. Adaugă 1 linguriță de zeamă de lămâie. Asezonează cu sare și piper după gust.
Pasează amestecul până devine o pastă omogenă.
Pregătirea sosului cu maioneză:
Într-un bol, combină 150 g de maioneză vegană cu 1 linguriță de muștar dijon.
Adaugă 3 lingurițe de dulceață de ardei iute. Încorporează 1 castravete murat tocat mărunt.
Adaugă 1 linguriță de zeamă de lămâie. Asezonează cu sare după gust. Amestecă bine toate ingredientele.
Asamblarea burgerilor:
Taie 1/2 roșie mică și 1/2 ceapă roșie în felii subțiri.
Pune pe parte de jos a chiflei sosul de avocado, după care chifteaua de burger, iar apoi sosul cu maioneză, roșie, ceapă, salată și încă un pic de sos cu maioneză pe capac.
Servește burgerul alături de cartofii prăjiți din air fryer.
Dacă te tentează să încerci rețeta de burger rapid sau alte feluri delicioase din VeggoFix Mince, folosește codul NIFANTI10 pentru a beneficia de o reducere de 10% la fiecare comandă!
Urmărește rețeta video!
Distribuie rețeta
Produs în această rețetă
No products were found matching your selection.
TOATE REȚEȚELE AICI
Dacă ai întrebări despre produsele noastre, te rugăm să citești secțiunea Întrebări frecvente.
Ai încercat această rețetă delicioasă? Împărtășește experiența ta utilizând #veggofixmeaty sau @veggofix.
Fenomenal acest burger.
Mulțumim! Nifanti PlantBased s-a întrecut pe sine.