Ardei umpluți de post cu cașcaval vegan ras

Îți plac mâncărurile tradiționale, dar te temi că nu vor fi la fel de sățioși și gustoși ca cei cu carne? Hai să îți arătăm cum poți face cu ușurință ardei umpluți de post cu VEGGOFIX MEATY Mince și cașcaval vegan ras.

The Plant Based School ne-a adus aminte cât de buni și de ușor de făcut sunt ardeii umpluți vegani, dar am folosit rețeta de la Preppy Kitchen ca punct de plecare.

Ardei umpluți de post cu cașcaval vegan ras
Ardei umpluți de post

Ardei umpluți de post cu cașcaval vegan

rețeta pentru 4-8 porții

Ingrediente

   200 g amestec uscat VEGGOFIX MEATY Mince, 250 ml apă

8-10 ardei grași și 150 g orez uscat cu bob lung

  1 ceapă, 200 g ciuperci și 1 morcov mare 

  usturoi, pătrunjel, sare, chili și chimen

1 conservă de roșii decojite și tocate și 100 g cașcaval vegan ras

Preparare

  Se pune orezul la fiert si se toacă ceapa, ciupercile si morcovul. După aceea, amestecați 200 g VeggoFix Meaty Mince cu legumele tocate și 250 ml apă. Adaugăm amestecul rezultat într-o tigaie încinsa cu 3 linguri de ulei. Întinde amestecul cât de plat poți, ca să se rumenească bine de tot. Se lasă să se prăjească pe o parte timp de 6-8 minute la temperatura medie-mare.  

În timp ce VeggoFix Meaty Mince se rumenește și orezul fierbe, taie ardeii grași în jumătate și scoate părțile albe și semințele.

Întoarce amestecul pe cealaltă parte ca să se rumenească pe ambele părți, și adaugă usturoiul, pătrunjelul, sarea, fulgii de chili și chimenul. Am adăugat 1 linguriță din fiecare (uscat sau proaspăt), dar nu ezita să adaugi mai mult sau mai puțin din fiecare ingredient, după preferință.

  Se rade cașcaval vegan și se strecoară orezul. Folosește orice orez îți place, dar nu trebuie să fie prea lipicios pentru că nu dă o textură care să se potrivească în ardeii umpluți. Adaugă roșiile decojite, orezul fiert și cașcavalul ras în umplutură. Păstrează o mână plină de cașcaval ras pentru a pune peste ardei mai târziu.

Pune ardeii gras tăiați în jumătate într-o tavă de cuptor, umple-i cu amestecul gătit și presărați cașcaval ras peste ei. Dacă dorești ca cașcavalul vegan să se topească, pune puțină apă în vasul de cuptor și acoperă cu un capac. Coace timp de 20 până la 30 de minute la 200 de grade Celsius sau până când ardeii sunt fragezi, dar nu moi.

Nu a fost prea greu, nu-i așa? Mănâncă acești ardei umpluți de post fierbinți sau reci. Sunt delicioși oricum. Poftă bună!

 

Urmărește rețeta video! 

Distribuie rețeta

Produsul din rețetă

alternativă vegană la carnea tocată

Ne-ar plăcea să aflăm părerea ta despre amestecul uscat VeggoFix Meaty Mince, așa că te rugăm să lași o recenzie aici sau să comentezi mai jos. Îți mulțumim.

 TOATE REȚETELE AICI

Dacă ai întrebări despre produsele noastre, te rugăm să citești secțiunea Întrebări frecvente

 

Ai încercat această rețetă minunată? Împărtășește cu noi experiența ta utilizând #veggofixmeaty sau @veggofix.

Rețeta noastră de ardei gras umpluți făcuți cu tocată vegetală VEGGOFIX MEATY a inspirat o cină minunată pentru o familie din Țările de JosAu fost atât de fericiți de asta încât au trimis și poze.🙂

2 thoughts on “Ardei umpluți de post cu cașcaval vegan ras”

  1. I simply adore stuffed peppers! ❤️ I always prefered the meatless ones, so I’m happy to add plant based mince for more ptotein and extra taste.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top